"Pokrov-Brezec" krovopokrivačko - građevinski obrt
O nama Proizvodi GALERIJA Kontakt
TESARSKI RADOVI TERMOIZOLACIJE
KROVOPOKRIVANJE UREĐENJE POTKROVLJA
GRAĐEVINSKA LIMARIJA KROVNI PROZORI
HIDROIZOLACIJE OSTALI GRAĐEVINSKI RADOVI
Prigodna slika
KROVOPOKRIVANJE
Krovopokrivanje možemo izvesti pomoću više vrsta materijala koje smo slobodni podijeliti u nekoliko skupina, a to su:

CRIJEP (glineni i betonski)

Bio glineni (creaton, tondach, glinex) ili betonski crijep (bramac), oblika i boja u današnje vrijeme ima u izobilju. Stoga izbor samog crijepa moramo prepustiti Vama jer je to stvar ukusa, a pošto se svaki od ovih vrsta crijepa pokriva drugačije ili samo slično na nama je da se
to pravilno ugradi. Bilo da se radi o mediteran crijepu, kupi kanalici, biberu ili nekom od falcanih crijepova "Pokrov-Brezec" je sigurno izvođač koji neće iznevjeriti.

ŠINDRA (tegola canadesse, hisoflex)

Zbog svog estetskog izgleda, ljudi bi se rado odlučili da na svoj krov stave šindru. Bilo da je riječ o malom nagibu krova, krovnoj kućici, dimnjaku ili nekom drugom detalju vrlo je bitno da li je majstor dovoljno upoznat sa zamkama koje skriva ovaj pokrov. Podloga na koju se polaže također je vrlo bitna, ali jedno je sigurno, a to je da šindra nije nikakva prepreka glede kvalitete krova.

BITUMENSKE PLOČE(ondura, ondulin, gutanit)

"Pokrov-Brezec" pokrio je i niz objekata sa bitumenskim pločama i isto kao i kod drugih materijala vrlo je bitno pridržavanje pravila proizvođača. Ova vrsta pokrova odlikuje se svojom iznimno malom težinom, velikih je dimenzija, valovita je , a to su dobre predpostavke za npr. Vašu halu sa malim nagibom krova.

LIMENI POKROVI (hosekra, limas, europanna)

Osim klasičnih trapeznih limenih pokrova od obojenog lima ili bakra, "Pokrov-Brezec" može izvesti pokrov Vašeg krova sve prisutnijim limenim pločama presvučenim kamenim granulama (Hosekra) koje svojim utorima i paletom boja prati vrlo izbirljiv trend.

SALONIT-ETERNIT PLOČE (esal, eternit)

Valovite (salonit) i ravne (eternit) ploče ostavile su dubok trag unazad 30 godina, no međutim zbog štetnoti azbesta prijetilo im je svojevrsno izumiranje. Danas na tržištu postoji modificiraniji tip salonit i eternit ploča koje ne sadrže azbest, a istovremeno zadržan je stari oblik, pa tako i način pokrivanja tih ploča.
Ako se odlučite za pokrov ove vrste budite sigurni da pokrivanje sa ovim materijalima nama nije ni najmanje strano.

Važno je napomenuti da svaki pokrovni materijal ima i svoje prednosti i nedostatke stoga nismo skloni neke materijale unaprijed osuditi,
a neke možda i pretjerano hvaliti. Naš je zadatak iz svakog materijala izvući maksimum, što znači pridržavati se pravila struke, odnosno
pravila pokrivanja određenog materijala što u kombinaciji sa našim iskustvom rezultira kvalitetno izvedenim krovom. 

  

Galerija
 
 
Posebna ponuda
Aktualno


 

"Pokrov-Brezec" krovopokrivačko - građevinski obrt - Sva prava pridržana - Hosting: Poslovni forum