Pokrov-Brezec - krovopokrivačko - građevinski obrt
MENU
O nama
Tesarski radovi
Krovopokrivanje
Građevinska limarija
Krovni prozori
Hidroizolacije
Termoizolacije
FASADE
Potkrovlja
Ostali radovi
Proizvodi
Galerija radova
Kontakt
Akcije
Zabava
 RSS - Favorites

Pokrov-Brezec...i na Vašem krovu 095/9141-226


Pokrov-Brezec-----NOVO! NOVO! NOVO!-------Posjetite naš novootvoreni prodajno-izložbeni salon ARIESGRAD, Zagreb, Stenjevec 3,Zagreb zapad---Gsm:095/9141-226

Tesarski radovi

 Od tesarskih radova možemo Vam ponuditi:
  •  KROVNE KONSTRUKCIJE
Kod krovnih konstrukcija možemo izvesti jednostrešne, dvostrešne i višestrešne krovne konstrukcije, nadstrešnice i sve češće izrada krovnih kućica ili mansardi. Uglavnom sve što se može od drvene građe napraviti, a da budući krov bude statički siguran i funkcionalan.
Osim nove konstrukcije klijenti se često odlučuju na popravak starog krova, pa se obično događa da je potrebno mijenjati grede koje su više izložene vanjskim utjecajima, pa se stoga i takvi radovi mogu svrstati u našu ponudu.
  •  OPLATA KROVA
Oplata krova u stvari je drugi naziv za daščanje. Osim daske koja je kao klasični primjer oplate, možemo izvesti i druge vrste oplate kao što su brodski pod, lamperija i OSB-vodootporne ploče, a što ovisi o vrsti pokrovnog materijala i željama investitora.
  •  KONTRALETVANJE
Ako želite da i Vaš krov bude izveden po svim suvremenim standardima, a sigurni smo da to želite, onda je kontraletvanje nezaobilazna stavka. Naime da bi krov kvalitetno funkcionirao
potrebno je izvesti odzračivanje što se postiže distanciranjem oplate od pokrova i to pomoću letvi okomito na strehu krova.
  •  LETVANJE; ŠTAFLANJE

Poslije kontraletvanja dolazi letvanje ili štaflanje ovisno o vrsti pokrova što izvodimo najčešće pomoću drvenih letvi 5x3 cm ili štafli 5x8cm i to na razmak predviđen za određeni tip pokrova

  • BETONSKE OPLATE

Kod rekonstrukcije krova ili pak kod same izmjene krovne konstrukcije potrebno je najčešće prije svega osigurati vezu krova sa zidovima objekta.Stoga je potrebno izvesti razne armirano-betonske cerklaže,tako da je i ova vrsta građevinskih radova,nerijetko,neizbježna.

 

Primjer:Na slici je vidljiva izvedba oplate sa OSB pločama kao podlogom za montažu šindre

►  Tesarski radovi  - Wednesday, May 05, 2010
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


KONTAKT:095/9141-226 Daniel Brezec